Betonvloer Den Bosch

Op zoek naar een prachtige gevlinderde betonvloer in Den Bosch?

Een gevlinderde betonvloer is kras- en slijtvast en kan zowel binnen als buiten worden gelegd. Het gevlinderde beton heeft een natuurlijke uitstraling, zowel als terras, als oprit, in een garage, in een woning, in een loods, bedrijfshal of op kantoor. 

Vrijblijvend advies aanvragen

Bent u opzoek naar een betonspecialist in de buurt? Of heeft u een vraag over een betonvloer, het vlinderen of de mogelijkheden in uw geval? Laat het ons weten!

Wij nemen vaak dezelfde werkdag contact met u op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. 

Beton storten

Vlinderen

Impregneren

Motief inslijpen

Storten, vlinderen, impregneren en inslijpen

Het project “Betonvloer Den Bosch” bestond uit de aanleg van de wapening en de bekisting, beton leveren, beton storten, beton vlinderen, beton kleuren, beton impregneren en een betontegel motief inslijpen.

Bij deze betonvloer terras hebben wij het beton geleverd en gestort. Tijdens het vlinderen van de betonvloer hebben wij een antraciet kleurpigment ingestrooid. Daarna is de betonnen terrasvloer geseald met een betonimpregneer. Nadat alles volledig was uitgehard is er een tegelmotief ingeslepen.

De richtprijs voor de volledige aanleg van deze betonvloer is €89,- per m²

Kosten betonvloer

Ter voorbereiding op de aanleg van deze betonnen terrasvloer in Den Bosch is de grond eerst 15cm afgegraven. Wij hebben het zandbed onder afschot gelegd waarna wij de bekisting hebben aangelegd en de bewapening. Er is een dubbele laag wapening aangelegd met bouwstaalmatten met een diameter van 8 mm en een maaswijdte van 150 × 150 mm, inclusief supportliggers en stelblokjes.

De dag erna hebben wij het beton gestort en zowel voor als tijdens het vlinderen hebben wij antraciet kleurpigmenten in de vloer ingestrooid.

De week erna hebben wij de vloer geïmpregneerd en voorzien van betonimpregneer. 2 dagen daarna hebben wij een tegelmotief van 1×1 meter ingeslepen.

Betonvloer Terras

Tegelmotief inslijpen

Bij een gevlinderde en geïmpregneerde betonvloer kan nadat alles volledig is uitgehard er een tegelmotief ingeslepen worden. Het meest gangbare is 1×1 meter maar andere motieven als 60×40 of 80×80 zijn ook mogelijk en populair.

Voor het inslijpen van een tegelmotief moeten wij dus wel nog een keer terugkomen. Het gewenste motief bepaald vaak hoeveel tijd wij er mee bezig zijn en dus ook de prijs. Net als het storten en vlinderen van de betonvloer is dit altijd maatwerk maar als richtprijs kunt u €5,- per m² aanhouden.

Heeft u een vraag over het inslijpen van een tegelmotief? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Beton Vlinderen - 123 Betonvloer

Betonvloer specialist in Den Bosch

Geïnspireerd geraakt door een mooie gevlinderde betonvloer?  Bent u opzoek naar een betonspecialist in de buurt? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Binnen 1 – 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Offerte aanvragen